Menu
Your Cart

Handschoenen

Hier koop je de beste verwarmde handschoenen

Ken je dat probleem? Je bent buiten aan het werk, op de fiets onderweg naar je werk of je maakt een tocht op de motor. En ondanks dat je handschoenen draagt zijn je vingers bij aankomst of vaak nog eerder zo stijf van de kou dat je ze maar amper kunt bewegen. Dit probleem los je eenvoudig op door verwarmde handschoenen te dragen. Hiermee voorkom je verkleumde handen en vingers en voel je je bij de meest extreme kou altijd comfortabel.

Brand: 30Seven Model: 30seven dunne verwarmde fietshandschoenen
Dunne fietshandschoenen met verwarming Dit type verwarmde fietshandschoenen van 30seven® zijn vooral gemaakt voor diegenen die veel gevoel in de handen en vingers nodig hebben, bijvoorbeeld wielrenners. Daarom bevatten deze fietshandschoenen op batterijen een kortwaterwerend membraan en minder is..
€129,00
Excl. BTW:€106,61
Brand: 30Seven Model: 30seven Verwarmde Fietshandschoenen Waterproof
Verwarmde handschoenen fiets Bij verwarmde handschoenen denkt men vaak dat deze vooral door motorrijders en wintersporters gebruikt worden. Niets is minder waar! Nederland telt dagelijks miljoenen fietsers die naar hun werk of naar school fietsen. In de winter zijn dat er iets minder omdat het ..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Brand: 30Seven Model: 30seven Verwarmde Handschoenen Comfort Stretch
Handschoenen met verwarming De comfort stretch verwarmde handschoenen van 30seven is perfect voor mensen die op zoek zijn naar slanke verwarmde handschoenen. Dankzij het neutrale uiterlijk, de touchscreen vinger en de elastische stof is dit de meest geschikte handschoen voor algemeen gebruik a..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Brand: 30Seven Model: 30seven Verwarmde Handschoenen Leder
Verwarmde Handschoenen 30seven Leder Zelfs in de ijzige kou houden de verwarmde handschoenen van 30seven je warm. Dankzij de Novaheat verwarmingstechnologie en Thinsulate isolatie krijgt kou geen kans. Deze handschoenen met verwarming hebben een langere manchet dan de andere handschoenen van 3..
€199,00
Excl. BTW:€164,46
Brand: 30Seven Model: 30seven Verwarmde Motorhandschoenen Pro
Motorhandschoenen met verwarming Deze hoge kwaliteit verwarmde motorhandschoenen zijn niet alleen waterproof vanwege het Hipora membraan maar zijn ook gemaakt van robuust leder. De manchet van de handschoen is lang genoeg zodat water niet via de jas in de handschoen kan lopen. Daarbij heeft e..
€259,00
Excl. BTW:€214,05
Brand: 30Seven Model: 30seven Grip Waterproof
Verwarmde handschoenen waterproof met grip Deze extra warme skihandschoenen van 30seven® zijn dé oplossing voor de wintersporters met koude handen. De geïntegreerde Novaheat® technologie zorgt direct voor warme handen en vingers. De skihandschoenen met verwarming zijn wind- en waterafstotend ..
€219,00
Excl. BTW:€180,99
Brand: 30Seven Model: 30seven skihandschoenen
Skihandschoenen met verwarming Deze extra warme skihandschoenen van 30seven® zijn dé oplossing voor de wintersporters met koude handen. De geïntegreerde Novaheat® technologie zorgt direct voor warme handen en vingers. De skihandschoenen met verwarming zijn wind- en waterafstotend en voorzien ..
€229,00
Excl. BTW:€189,26
Warmste handschoenen | Geschikt voor Raynaud
Brand: 30Seven Model: Verwarmde wanten
Verwarmde Wanten Als je liever wanten dan handschoenen hebt, dan zijn deze extra warme wanten van 30seven® iets voor jou. Ze beschermen je tegen extreme kou dankzij het geïntegreerde Novaheat® verwarmingselement dat gevoed wordt door meegeleverde oplaadbare Li-Ion batterijen. Door de handige ..
€229,00
Excl. BTW:€189,26
Brand: 30Seven Model: Worker gloves
..
€242,00
Excl. BTW:€200,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Zonder problemen buiten werken

Als je in de wintermaanden buiten moet werken dan zijn koude handen vaak een probleem. Met de verwarmde handschoenen van onze topmerken 30seven, Keis en Lenz zijn je koudeproblemen verleden tijd. Om comfortabel buiten te kunnen werken met temperaturen rond of ver onder het vriespunt draag je de verwarmde handschoenen op batterijen van 30seven en Lenz. Deze handschoenen belemmeren je niet bij je werkzaamheden en voorkomen dat je last krijgt van koude handen en koude vingers.


Met warme handen op de motor

Ben jij zo’n diehard die zijn motor het hele jaar rijdt in plaats van hem in oktober in de winterstalling te zetten en pas weer tevoorschijn te halen als de lente begint? Dan ken je vast het probleem van koude handen ondanks dat je motorhandschoenen draagt. Dit kun je eenvoudig oplossen door onze elektrische handschoenen te dragen van onze gewaardeerde merken. Deze handschoenen sluit je eenvoudig aan op de accu en je handen worden automatisch verwarmd. Als je handen niet verkleumd zijn door de kou voorkom je ook ongelukken, doordat je altijd accuraat kunt anticiperen op verkeerssituaties. Soms moet je in een fractie van een seconde een beslissing nemen over links of rechts, remmen of gas geven. En dat gaat niet als je handen niet snel genoeg op een commando vanuit de hersenen kunnen reageren omdat ze verkleumd zijn.


Koude allergie

Er zijn mensen die lijden aan zogenaamde koude allergie. Als zij koude handen, voeten of ledematen krijgen dan ontstaat een rode uitslag en treedt gevoelloosheid en verstijving op. Deze allergie kan zo ernstig zijn dat het functioneren in de kou onmogelijk wordt. Als jij hier ook last van hebt dan vermijd je nu wellicht het buiten zijn als de temperatuur te laag is. Wil of moet je toch naar buiten met lage temperaturen dan heb je vast en zeker baat bij verwarmde handschoenen op batterij of elektrisch verwarmde handschoenen. Hiermee voorkom je dat je last krijgt van je allergie en kun je zonder problemen functioneren ook als de temperatuur ver benden het vriespunt ligt.


Werken in koelcellen

Werken in koelcellen kan riskant zijn. Je kunt, ook als je beschermende kleding draagt, maar een bepaalde periode in zo’n koelcel werken. Hier zijn in de Arbowet ook regels voor opgesteld. Maar dan nog is het geen pretje. Als je ‘gewone’ handschoenen draagt zal dit maar ten dele soelaas bieden. Op een gegeven moment dringt de kou door de stof heen en krijg je last van koude vingers. Om te voorkomen dat je met bevroren vingers uit de koelcel komt kun je verwarmde werkhandschoenen op batterijen dragen. Hiermee kun je probleemloos werken onder deze toch wel extreme omstandigheden.


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en uw gebruikerservaring te verbeteren.