Menu
Your Cart

Gerbing

De verwarmde kleding van Gerbing

Als er één merk bekend is van verwarmde kleding, dan is het het Amerikaanse Gerbing wel. Dit is dan ook de reden waarom we bij VerwarmdeHandschoenen.nl een lange tijd met dit merk gewerkt hebben. Tegenwoordig wordt Gerbing naar onze mening links en rechts ingehaald door andere merken zoals 30seven, Lenz en Keis. Er zijn een flink aantal voordelen aan dit merk te noemen. Daarom is het goed om eens een nadere kijk te nemen. Zo weet je precies wat je mag verwachten op het gebied van verwarmde kleding.


Alle delen van het lichaam verwarmen

Gerbing is ooit opgericht in de Verenigde Staten, net iets ten zuiden van de stad Seattle. De reden hierachter is tot op de dag van vandaag nog relevant. Gordon Gerbing maakte vliegtuigonderdelen. Veel werknemers namen dag in dag uit de motor naar het werk. Met als gevolg dat zij onderkoeld of in ieder geval flink verkleumd aankwamen. Vooral wanneer zij in de koude winters in dit gebied reden. Dat moest anders, vond oprichter Gordon Gerbing en hij besloot op uitvinderspad te gaan. Tegenwoordig kan je elk deel van het lichaam daardoor verwarmen.


Lekker warm op de motor

Gerbing richtte zich in het begin op verwarming voor op de motor. Dat deed het door jassen te maken met een verwarmingselement erin genaaid dat op de accu van de motor aan te sluiten was. Dat kan tegenwoordig bij veel jassen nog altijd. Inmiddels wordt echter ook verder gekeken. Bijvoorbeeld naar sokken en handschoenen. Aansluiten op de accu is bovendien niet de enige manier waarop je voor een goed werkend verwarmingselement kunt zorgen. Dat kan je bijvoorbeeld ook doen met behulp van een batterij. Een voordeel hiervan is dat je altijd lekker warm blijft als je gaat rijden. Dit komt vooral ook je reactievermogen ten goede. Bedenk je maar eens hoe lastig het is om met je verkleumde handen goed krachtig te remmen wanneer het moet.


Door de jaren heen

De geschiedenis van Gerbing is wel interessant te noemen. Het bedrijf bestaat immers al een flinke tijd en de producten zijn voor allerlei doelgroepen interessant, niet alleen voor motorrijders. Desondanks zijn er wel al een aantal faillissementen en overnames door de jaren heen geweest. Ondanks dat Gerbing failliet ging, meerdere malen, is het bedrijf altijd bezig geweest om een goede verwarming voor alle motorrijders te verzorgen. Daarnaast is het steeds gebruikelijker geworden om ook na te denken over de wensen van andere doelgroepen dan motorrijders alleen. Op die manier zijn er dus ook allerlei andere kledingstukken en technieken op de markt gekomen die iedereen op elk moment warm kunnen houden.


De doelgroepen van Gerbing

Zoals aangegeven draait het bij Gerbing allang niet meer alleen maar om het warmhouden van motorrijders alleen. Ook wandelaars en fietsers kunnen hier vooral in de winter veel profijt van hebben. Daarnaast is ook skikleding die verwarmd is een uitkomst voor skiërs en snowboarders gebleken. Wat echter vooral ook interessant is om te weten is dat de verwarmde kleding van Gerbing ook veel waarde kan hebben voor allerlei mensen die door medische aandoeningen heel veel last van de kou hebben. Denk aan reuma, Ziekte van Raynaud en hartproblemen. Mensen die deze klachten hebben kunnen veel profijt van de kleding hebben. De verwarmde producten zijn geen oplossing of genezing van deze medische problemen, maar het kan deze mensen vaak veel verlichting bieden zodat ze ook in de koude maanden van het jaar naar buiten kunnen.


Waarom kiezen voor verwarmde kleding van Gerbing?

Er zijn een aantal belangrijke redenen om voor de verwarmde jassen en verwarmde handschoenen van Gerbing te kiezen. Misschien denk je dat je beter af bent door te kiezen voor kleding die veel goedkoper is. Bijvoorbeeld bij een webshop die discountproducten biedt of een webshop uit goedkope productielanden zoals China. Natuurlijk kan je dit proberen. Alleen is onze ervaring dan wel dat eigenlijk iedereen die dit doet teleurgesteld raakt. Gerbing is namelijk misschien niet het goedkoopst, maar de kwaliteit is best okay. De verwarmingselementen zorgen ervoor dat de gehele jas wordt verwarmd zodat je hele lichaam wordt opgewarmd op koude momenten. De goedkope varianten kunnen hier vaak niet aan tippen. Dat komt omdat er slechts een klein verwarmingselementje in is verwerkt dat dus ook maar een klein deel van de jas opwarmt. Hier heb je natuurlijk onvoldoende aan als het vriest.


Het assortiment van de fabrikant

Naast verwarmde jassen van Gerbing vind je bij VerwarmdeHandschoenen.nl ook andere items van deze fabrikant. Het is bijvoorbeeld vooral ook belangrijk om je handen en voeten goed warm te houden op de motor of als je gaat skiën. Handschoenen en sokken met verwarming, op batterijen of op de accu, zijn dus ook goed verkrijgbaar bij ons.


De kwaliteit van de items

VerwarmdeHandschoenen.nl kan instaan voor de kwaliteit die door Gerbing geleverd wordt. Dat komt doordat we deze zelf uitvoerig getest hebben. Dat hebben we bijvoorbeeld gedaan aan de hand van een aantal van onze eigen, zelfontworpen tests. Zo weten we zeker dat de verwarmde kleding die aangeboden wordt ook echt biedt wat het belooft. Gerbing is al sinds de begindagen in ons assortiment te vinden. Het is niet voor niets dat wij al sinds 2010 met dit merk willen werken. Om die reden hebben wij bovendien ook veel ervaring met verwarmde kleding opgedaan en kunnen we alle vragen die je hierover hebt dan ook voor je van een antwoord voorzien. Vraag dus gerust wat je wilt weten of dit merk.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en uw gebruikerservaring te verbeteren.