Menu
Your Cart

Keis

Kies Keis voor optimaal verwarmde kleding

Keis is niet zomaar een merk als het op verwarmde kleding aankomt. Het is misschien wel de meest innoverende fabrikant van dit moment. Alleen al omdat er voortdurend naar nieuwe innovaties in verwarmingstechnieken wordt gezocht kan je stellen dat alle verwarmde kleding die je tot nu toe kende niet meer dan een opwarmertje is geweest. Daarom is het ook zo interessant om eens te bekijken wat de kleding dan precies zo aantrekkelijk maakt voor allerlei doelgroepen.


Verwarmen op maat

Het zal je niet verbazen dat goed verwarmen van een lichaam maatwerk is. Tot op heden was het echter helemaal niet zo gemakkelijk om dat voor elkaar te krijgen. Door Keis is dit tegenwoordig echter wel anders. Het is nu namelijk wel heel goed mogelijk om de temperatuur te regelen. Daarvoor heeft het een speciale techniek ontwikkeld die alleen in de verwarmde jassen van deze fabrikant terug te vinden is. Dat maakt het zeer geschikt voor gebruik op de motor, maar zeker ook in allerlei andere opzichten is het dragen van de jas een echte aanrader te noemen.


Vooral geschikt op de motor

Een voordeel van de verwarmde jassen van Keis is dat ze de zogenaamde Encapsulated Element Technolgy bevatten. Daarmee is de jas optimaal te verwarmen voor ieder individu. Alleen deze techniek heeft er al voor gezorgd dat het een flinke slag heeft geslagen in de concurrentiestrijd. Maar alsof dat nog niet genoeg was is ook nog eens voor een ander belangrijk voordeel gezorgd. De jassen zijn namelijk heel licht in gewicht. Op die manier is het rijden op de motor alleen maar gemakkelijker geworden. Het is dun, flexibel, ademend en ook nog eens wasbaar. Allemaal voordelen voor motorrijders die zeker niet onderschat mogen worden.


Snelle opkomst van Keis

Wat vooral opvallend is als naar Keis als fabrikant van verwarmde motorkleding wordt gekeken, is dat het merk nog betrekkelijk jong is. Het werd in 2008 pas opgericht. Dat neemt niet weg dat het tegenwoordig al met de grote jongens meespeelt. Dat komt natuurlijk vooral ook door de innovatieve manier waarop het merk werkt en de kleding die daaruit voortkomt. Het is daardoor zelfs zo dat het bedrijf tegenwoordig groter is dan veel van de traditioneel bekende kwaliteitsmerken. Bovendien lijkt hier op korte termijn ook geen verandering te komen omdat het merk zich voortdurend verder blijft ontwikkelen. Dit zal alleen maar interessant zijn om verder te volgen voor liefhebbers. Kijk dan vooral ook verder dan de jassen alleen.


Nu ook in Nederland

Keis is nog niet heel lang in de verschillende landen van Europa actief. Daar komt nu wel verandering in. Daardoor is het heel gemakkelijk voor je geworden om ook in Nederland gewoon een jas of een ander kledingstuk dat goed verwarmd wordt te kopen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook in landen als België, Duitsland, Italië, Spanje en Frankrijk actief. Het lijkt er dus vooral ook op dat Keis als fabrikant van verwarmde kleding de komende jaren op zoek gaat naar de dominante positie in de wereld. Daarbij gaat het de concurrentiestrijd aan met bij voorbeeld Gerbing en andere merken van hoge kwaliteit. Reken erop dat er meer innovaties aan zitten te komen.


Waarom kiezen voor verwarmde kleding van Keis?

We weten natuurlijk zelf ook wel dat Keis weliswaar snel populair geworden is, maar dat de verwarmde kleding nu niet bepaald goedkoop genoemd kan worden. Dit is natuurlijk ook gewoon helemaal waar. Dat kan je echter ook op een andere manier bekijken. Wanneer je Keis koopt, dan weet je zeker dat de kwaliteit van het hoogste niveau is. Zelfs nog hoger dan dat van de directe concurrenten. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van de prijsvechters die in deze branche actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan de kleding die je bij discountwebwinkels kunt kopen of die je kunt bestellen in goedkope productielanden. Deze kleding kan bij lange na niet tippen aan bijvoorbeeld de Encapsuled Element Technology van Keis. Dit doet namelijk echt wat het belooft en dat is je lichaam verwarmen. Dat valt bij de goedkope varianten altijd maar te bezien.


De kleding van deze fabrikant

Keis houdt zich vooral met jassen en handschoenen bezig, maar gelukkig is dat niet het enige wat je kunt krijgen. Ook andere verwarmde kleding, voor op de motor of voor andere doeleinden, is goed verkrijgbaar. Daarbij zijn ook veel modellen die op batterijen werken. Dit kan dus ook een goed voordeel zijn voor mensen die de kleding niet op de motor willen dragen.


De zekerheid van goede kwaliteit

VerwarmdeHandschoenen.nl biedt altijd kwaliteit. Om daar zeker van te zijn wordt ook Keis altijd weer onderworpen aan de tests die we hiervoor ontwikkeld hebben. Daarmee kunnen we voor onszelf aantonen dat de items die door de fabrikant geboden worden ook echt goed genoeg zijn om aan de klant aan te bieden. Met alles minder dan onze eigen kwaliteitseisen nemen we geen genoegen. In het geval van deze fabrikant is dat gelukkig ook niet nodig. De fabrikant bestaat maar net iets langer dan wij, waardoor we kunnen stellen dat we samen gegroeid zijn tot wat we nu zijn. We hebben daardoor ook veel kennis in huis. Wil je iets weten over Keis, vraag het dan gerust.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en uw gebruikerservaring te verbeteren.