Menu
Your Cart

Batterijen/Opladers

Batterijen en opladers

Een extra setje batterijen voor je verwarmde handschoenen of een extra oplader voor de batterijen omdat je ook op je werk je batterijen wilt kunnen opladen? Van alle merken die wij voeren hebben we ook reserve onderdelen.


Batterijen van 30seven

De batterijen van 30seven voor verwarmde handschoenen zitten in een flexibele behuizing. Deze behuizing bevat twee aparte batterijcellen en is daardoor veel comfortabeler om te dragen in handschoenen. Het voelt niet als een zwaar blok dat bovenop de pols zit, zoals bij andere merken wel het geval is. Doordat het gewicht meer verspreid is én de batterijen aan de onderkant van de manchet in de handschoenen gaan, drukt het gewicht niet op de pols, maar wordt het gewicht verdeeld en gedragen door de handschoen. Een plezierig draagcomfort is het gevolg.

30seven heeft ook batterijen voor verwarmde sokken en verwarmde zolen. De batterijen worden geleverd inclusief comfortabel kuitbandje.

De verwarmde jas werkt op 7.4V batterijen die in de jaszak van de jas passen. Hierdoor voel je de batterij niet tijdens het gebruik.

De batterijen van 30seven voor de handschoenen, sokken/zolen en jas zijn niet onderling uitwisselbaar omdat ze een andere aansluitstekker hebben. Kies dus de juiste batterij voor je verwarmde product.


Brand: 30Seven Model: 30seven batterij
Batterij voor 30seven handschoenen bestaande uit 1 batterij...
€29,00
Excl. BTW:€23,97
7V | 2.0A
Brand: 30Seven Model: 30Seven batterij oplader
Deze oplader van 30Seven kan gebruikt worden voor batterijen die geschikt zijn voor de 30Seven jassen, base layer, handschoenen en zolen. De oplader is niet geschikt voor de batterijen van de 30Seven sokken.Met deze oplader laad je 2 batterijen tegelijkertijd op.NB. Deze oplader is ook geschikt voor..
€15,00
Excl. BTW:€12,40
Brand: 30Seven Model: 30seven batterijset
Batterijset voor 30seven handschoenen bestaande uit 2 batterijen en een oplader...
€82,00
Excl. BTW:€67,77
Brand: 30Seven Model: 30Seven batterij oplader
Deze USB lader van 30Seven kan gebruikt worden voor batterijen die geschikt zijn voor de 30Seven jassen, base layer, handschoenen en zolen. De USB lader is niet geschikt voor de batterijen van de 30Seven sokken.Met deze oplader laad je 2 batterijen tegelijkertijd op.NB. Deze USB lader is ook geschik..
€15,00
Excl. BTW:€12,40
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en uw gebruikerservaring te verbeteren.