Menu
Your Cart

Jassen/Vesten/Broeken

Een verwarmde jas of een verwarmd vest?

Om de keuze tussen een verwarmde jas en een verwarmd vest makkelijker te maken, leggen we je graag het verschil uit. Het is eigenlijk heel simpel; een verwarmde jas heeft mouwen en een verwarmd vest heeft dat niet. In beide gevallen draag je ze met alleen een T-shirt er onder. Je voelt de warmte namelijk het beste op je lichaam als er zo min mogelijk lagen tussen je verwarmde jas of verwarmd vest en je lichaam zitten. Draag je bijvoorbeeld een trui onder je verwarmde jas of vest, dan is het veel lastiger om de warmte helemaal door de dikke trui te laten doordringen naar je lichaam. Je wilt echter wel altijd een laag tussen de verwarmingselementen en je lichaam hebben, vandaar dat we aanraden om als eerste laag een T-shirt aan te trekken.
Daarnaast is het belangrijk om nog een laag over de verwarmde jas of het verwarmde vest aan te trekken. Als de verwarmde jas een buitenlaag zou zijn dan zou de warmte gemakkelijk kunnen vervliegen in de buitenlucht, waardoor je de warmte nog steeds niet (goed) voelt. De andere reden waarom je een gewone jas wilt dragen over je verwarmde jas, is dat de warmte dan binnenin je jas blijft waardoor jij behaaglijk warm blijft. Het gevoel van een verwarmde jas of verwarmd vest dragen is het beste te vergelijken met een kledingstuk aantrekken dat net uit de wasdroger komt.

Er zijn geen producten in deze categorie.


Een verwarmde broek voor op de motor

Als je een motorrijder bent dan weet je hoe belangrijk het is om goed om temperatuur te blijven. Een daling van lichaamstemperatuur zorgt voor een sterk verminderd reactievermogen. En dat is gevaarlijk als jij 's winters op de motor zit. Een verwarmde broek kun je rechtstreeks op de accu van de motor aansluiten. Je kunt de broek ook aansluiten op je verwarmde jas. We raden je hoe dan ook aan om een temperatuurregelaar aan te schaffen zodat je, hoe streng de winter ook is, altijd een voor jou comfortabele temperatuur in kunt stellen.


Verwarmde broek op batterijen

Ook kun je de verwarmde broek op batterijen gebruiken. Deze batterijen zijn optioneel en zul je er los bij moeten kopen.


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en uw gebruikerservaring te verbeteren.